Magnesium Bisglycinaat XXL Nutrition

Helaas! 

Deze aanbieder heeft (nog) geen Magnesium Bisglycinaat in het assortiment. Wij proberen je daarom te voorzien van een goed alternatief.

Magnesium Bisglycinaat XXL Nutrition

Magnesium Citraat XXL Nutrition

100 tabletten

200 mg Magnesium Citraat per capsule

Voor 22:00 besteld (ma-vr), morgen in huis

Magnesium Bisglycinaat XXL Nutrition (alternatief) informatie

Magnesium is tegenwoordig verkrijgbaar in talloze verschillende soorten. Denk aan magnesium tabletten, magnesium pillen of zelfs magnesium olie. Maar als fanatieke sporter wil je zeker weten dat je de hoogst mogelijke kwaliteit binnenkrijgt. Dan is de Magnesium Citraat van XXL Nutrition ideaal. Deze hooggedoseerde tabletten bevatten maar liefst 200 mg per stuk zodat je op eenvoudige wijze aan de juiste hoeveelheid komt. Omdat er enkel gebruik wordt gemaakt van citraat worden de tabletten snel door het lichaam opgenomen. Ons lichaam gebruikt magnesium voor de vorming van botten en spieren, dus voor iedereen die een gezonde en sportieve levensstijl hanteert is gebruik van Magnesium Citraat aan te raden.

Hoe gebruik ik Magnesium Bisglycinaat XXL Nutrition? (alternatief)

Neem tweemaal daags 1 tablet Magnesium Citraat bij de maaltijd. Neem 1 tablet 2 keer per dag bij de maaltijd.

Wat is de inhoud van Magnesium Bisglycinaat XXL Nutrition? (alternatief)

1 potje Magnesium Citraat XXL Nutrition bevat in totaal 200 tabletten. 

Portiegrootte: 2 tablet
Porties per potje: 100

Hoeveelheid per portie:

Magnesium Citraat – 400 mg

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.