Magnesium Bisglycinaat Holland&Barrett

Magnesium Bisglycinaat Holland Barrett

Magnesium Bisglycinaat Holland&Barrett

90 tabletten

150 mg Magnesium Bisglycinaat per capsule

Voor 18:00 besteld (ma-vr), volgende dag verzonden

Magnesium Bisglycinaat Holland&Barrett

Magnesium kopen die extra goed wordt opgenomen? Dan kan magnesiumbisglycinaat een slimme keuze zijn. In Holland & Barrett Expert Magnesium Bisglycinaat is de magnesium gebonden aan het aminozuur glycine. Op die manier wordt magnesiumbisglycinaat door ons lichaam als een aminozuur beschouwd, waardoor er voor de opname niet ‘in competitie’ wordt gegaan met andere mineralen en het daardoor makkelijker wordt opgenomen.

Magnesium heeft tal van belangrijke functies voor ons lichaam. Zo is het belangrijk voor een normale spierwerking, draagt het bij aan het behoud van sterke botten, is het belangrijk voor sterke tanden, helpt het de vermoeidheid te verminderen en is het goed voor het zenuwstelsel. Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie, draagt bij aan een normale energiehuishouding, biedt ondersteuning bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding.

Holland & Barrett Expert Magnesium Bisglycinaat bevat 90 tabletten per verpakking. 1 tablet per dag innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Door de grote hoeveelheid magnesium bisgylcinaat (elke tablet levert 150 mg elementair magnesium uit een hele verbinding van 1046 mg), kunnen de tabletten wat groter zijn dan je gewend bent. De verpakking is gemaakt van 100% gerecycleerd plastic. Bovendien zijn pot en dop beide 100% recyclebaar.

Als je een product van de Holland & Barrett Expert-lijn in huis haalt, kies je voor extra hoogwaardige en goed opneembare ingrediënten die gecombineerd worden met de nieuwste inzichten en meest moderne technieken. De supplementen van onze Expert-lijn bevatten ingrediënten in hun biologisch actieve vorm, waardoor ons lichaam ze niet meer hoeft om te zetten. Dat vergemakkelijkt de opname. Dankzij een optimale dosering heb je vaak aan 1 tablet per dag voldoende, wat onze Expert-lijn extra gebruiksvriendelijk maakt.

  • Vegan tabletten met 150 mg magnesium bisglycinaat
  • Magnesium is belangrijk voor een normale spierwerking
  • Magnesium draagt bij aan het behoud van sterke botten

Hoe gebruik ik Magnesium Bisglycinaat Holland&Barrett?

Neem eenmaal daags 1 tablet Magnesium Bisglycinaat bij de maaltijd. Dankzij een optimale dosering heb je vaak aan 1 tablet per dag voldoende, wat hun Expert-lijn extra gebruiksvriendelijk maakt.

Wat is de inhoud van Magnesium Bisglycinaat Holland&Barrett?

1 potje Magnesium Bisglycinaat Holland&Barrett bevat in totaal 90 tabletten. 

Portiegrootte: 1 tablet
Porties per potje: 90

Hoeveelheid per portie:

Magnesium Bisglycinaat – 150 mg

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.