Magnesium Bisglycinaat Body&Fit

Magnesium Bisglycinaat Body&Fit

Super Magnesium Complex Body&Fit

60 tabletten

100% Magnesium Tabletten

Voor 22:00 besteld (ma-vr), morgen in huis

Magnesium Bisglycinaat Body&Fit

Super Magnesium Complex bevat magnesium citraat en – bisglycinaat en is daardoor zeer goed opneembaar.

Ideaal voor sporters zijn de Super Magnesium Complex tabletten, doordat er uitsluitend gebruikt gemaakt is van de combinatie van magnesium citraat- en bisglycinaat wordt het zeer goed door het lichaam opgenomen. Magnesium is een multifunctioneel mineraal met vele kwaliteiten en onmisbaar voor velen!
 
Magnesium is een mineraal wat erg veel functies in het lichaam heeft en op veel lichaamsprocessen invloed heeft. Belangrijk is om voldoende gezonde voeding te eten om tekorten te voorkomen. Soms wordt er niet voldoende magnesium opgenomen, door verkeerde of te weinig voeding, of doordat het niet lukt om de magnesium op te nemen. Dit kan komen door bepaald medicijn gebruik, door stress, zwaar lichamelijk werk of door intensieve sport.
 
Als fanatieke sporter heeft je lichaam het soms zwaar. Het wordt zwaar belast en je moet erg goed op je voeding letten om je lichaam van voldoende voedingsstoffen en bouwstoffen te voorzien. Voeding is niet altijd afdoende. Supplementen kunnen dan uitkomst bieden. Magnesium is erg belangrijk voor sporters! Magnesium helpt bij het opbouwen van (lichaams)eiwit, speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren en het bevordert de energiestofwisseling. Daarnaast is het ook nog goed voor het concentratievermogen. Al met al een belangrijk mineraal voor een fanatieke sporter! Voor ouderen Magnesium heeft veel verschillende functies en een tekort kan dan ook vervelende effecten te weeg brengen. Gezonde en gevarieerde voeding is erg belangrijk om voldoende magnesium op te nemen. Ook medicijnen kunnen ervoor zorgen dat magnesium minder goed wordt opgenomen. Magnesium speelt een rol bij soepele spieren, helpt vermoeidheid te verminderen. Daagt bij aan het proces van celvernieuwing en is voor het behoud van sterke botten. Ook is magnesium goed voor het geheugen!

Hoe gebruik ik Magnesium Bisglycinaat Body&Fit?

Body&Fit adviseert om maximaal 1 Magnesium Bisglycinaat tablet per dag te gebruiken. Neem dit in met water. 

Na openen goed sluiten. Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voor batchcode/ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Wat is de inhoud van Magnesium Bisglycinaat Body&Fit?

1 potje Magnesium Bisglycinaat Body&Fit bevat in totaal 60 tabletten. 

Portiegrootte: 1 tablet
Porties per potje: 60

Hoeveelheid per portie:

Magnesium (citraat, bisglycinaat) – 250 mg

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.