Magnesium Bisglycinaat Etos

Helaas! 

Deze aanbieder heeft (nog) geen Magnesium Bisglycinaat in het assortiment. Wij proberen je daarom te voorzien van een goed alternatief.

Magnesium Bisglycinaat Orthica Nutrition

Magnesium Bisglycinaat Orthica

100 tabletten

120 mg Magnesium Bisglycinaat per capsule

Voor 22:00 besteld (ma-vr), morgen in huis

Magnesium Bisglycinaat Etos (Orthica)

Magnesium ondersteunt door vermindering van vermoeidheid

Naast een multi, een voedingssupplement met zowel vitaminen als mineralen, kan een magnesiumsupplement als aanvulling op de voeding worden gebruikt. Je kunt een verhoogde behoefte hebben voor alleen het mineraal magnesium, zonder aanvullende vitaminen en mineralen, als aanvulling op de voeding. Magnesium helpt bij geestelijke spanning, ondersteunt door vermindering van vermoeidheid, helpt bij futloosheid en heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel. Er bestaan verschillende soorten magnesium.

Magnesium Bisglycinaat-120, goed verdraagzame vorm van magnesium.

Soms kan je lichaam combinatieformules met magnesium niet goed verdragen, bijvoorbeeld bij gebruik van bepaalde medicatie. Je lichaam neemt magnesiumbisglycinaat via een andere weg op. Dus als magnesiumcitraat niet bij je past, kun je ook nog kiezen voor het goed verdraagzame magnesiumbisglycinaat. Magnesiumbisglycinaat is, net als magnesiumcitraat, een magnesiumsupplement zonder aanvullende vitaminen en mineralen. Magnesiumbisglycinaat is een aminozuurchelaat, wat een goed verdraagzame vorm van magnesium is.

Hoe gebruik ik Magnesium Bisglycinaat Etos (Orthica) Nutrition?

De aanbevolen dosering Magnesium Bisglycinaat is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.  

Wat is de inhoud van Magnesium Bisglycinaat Etos (Orthica)?

Magnesium Bisglycinaat Etos (Orthica) Nutrition bevat in totaal 60 tabletten. 

Portiegrootte: 2 tablet
Porties per potje: 30

Hoeveelheid per portie:

Magnesium Bisglycinaat – 120 mg

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.